OZ9F | +45 4277 6813 | oz x 9 x f@oz9f.dk | before @ is only oz9f

RF Miliwatt Meter version PA0RWE

Jeg har tidligere bygget OZ2CPU – Digital RF Wattmeter som dækker området 1 kHz til 500 MHz. Dette meter var baseret på en PIC kreds. Jeg faldt en dag over en hjemmeside som tilhøre PA0RWE som også tidligere har bygget samme wattmeter. Han er dog gået lidt længere, idet han har fået den ide at bruge samme layout med med et andet måle-modul et “købe” modul med en AD8317 som kan skaffes på Aliexpress.com eller tilsvarende side.

Jeg har nu fået skaffet stumperne og går i gang med at bygge instrumentet som skulle være i stand til at målet i området 1 MHz til 10 GHz. Så det skal prøves.

Her er alle komponenter. Der mangler bare indbygningskassen, knap til encoderen og strømtilslutningen.

Diagram og firmware kan hentes på PA0RWE site linket er her: PA0RWE

Jeg vil opdatere min side efterhånden som jeg bliver færdig med projektet.